Αποστολές


Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας.

Για την παραλαβή από το κατάστημα απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων ή τηλεφωνική ή on line παραγγελία.

Έπειτα από δική μας επικοινωνία ο πελάτης θα μπορεί να έρχεται από το κατάστημα να παραλάβει την παραγγελία του χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Μετά από την ενημέρωσή μας οτι η παραγγελία είναι έτοιμη στο κατάστημα, εάν δεν την παραλάβετε στο χρονικό διάστημα των τριών ημερών, αυτή θα ακυρώνεται αυτόματα και δεν θα είναι πια διαθέσιμη για παραλαβή.


Διεκπεραίωση Παραγγελιών – Πολιτική Τιμών
Η παραγγελία διεκπεραιώνεται το αργότερο εντός (4) τεσσάρων ημερών μετά τη λήψη της παραγγελίας από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία .
Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές με email όλο το 24ωρο καθώς και τηλεφωνικά εντός του ωραρίου του καταστήματος εκτός Κυριακής και αργιών. Για την καλύτερη και πιο άμεση παραλαβή της παραγγελίας σας θα ήταν καλό αυτή να δίδεται έως τις 16:00 το μεσημερί.  Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο ανάλογος Φ.Π.Α.). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Η χρέωση στον πελάτη είναι σταθερή με το ποσό των 3 ευρώ ανά κιβώτιο σε όλη την Αττική ανεξαρτήτως βάρους.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 0,50 € στο κόστος αποστολής ανεξάρτητα του ύψους της παραγγελίας

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν στην Αττική όταν η παραγγελία ξεπερνάει τα 60 €

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν στην υπόλοιπη Ελλάδα όταν η παραγγελία ξεπερνάει τα 90Ε


Επιβεβαίωση Παραγγελίας
Κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail για την επιβεβαίωσή της καθώς και τηλεφωνική επικοινωνία.

Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας και σε διάστημα 8 εργάσιμων ωρών, αποκλειστικά και μόνο μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail).
Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) ή και τηλεφωνικης επικοινωνίας.


Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Η εταιρία επιφυλάσσεται να ενημερώσει τους πελάτες σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους και για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, χωρεί ανάκληση της παραγγελίας η οποία γίνεται αζημίως για τον πελάτη. Η τυχόν λοιπή παραγγελία εκτελείται κανονικά.
Οι τιμές και τα προϊόντα που αποτελούν προσφορά περιορισμένης χρονικής διάρκειας ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για την εκτέλεσή τους θα τηρείται αυστηρά σειρά χρονικής προτεραιότητας.